#onsverhaal

Wij zijn een tikkeltje anders dan normaal

We werken hard aan een totaaloplossing waar de (arbeids-)markt écht behoefte aan heeft. We zijn hierin gesteund, we werden aangemoedigd en geïnspireerd. We gebruikte toeters en bellen, toonde lef en gingen we ‘all out’. We houden nou eenmaal van confetti. We vielen, stonden op en kwamen sterker terug. We weten nu hoe wij anders gaan zijn, aan de marktbehoefte gaan voldoen en hoe we jou gaan helpen. Ook al is het soms lastig om oude patronen te doorbreken. Daar zijn wij voor. We zijn enorm gegroeid en hebben resultaten bereikt waar we maar wat trots op zijn.

Wat je moet weten over ons, is dat dat we in alles wat we doen, graag een beetje anders zijn. Een tikkeltje eigenwijs, maar altijd met een persoonlijke, positieve, innoverende en inspirerende touch. En omdat wij oprecht kunnen zeggen dat we een bedrijfscultuur hebben gecreëerd waardoor je in ieder geval een kijkje wil nemen als kandidaat, klant of leverancier en deze cultuur maar al te graag aan je laten zien, adviseren we je eens kennis met ons te maken. Tip: bekijk alvast onze corporate video!

Goed, nu wil je natuurlijk weten wat onze totaaloplossing nou precies inhoudt en waar wij dan consultants in zijn. Snappen we. YOUSEEQ biedt de (arbeids-)markt ‘Total Talent Management’. Oftewel: als organisatie bieden wij een geïntegreerde recruitmentaanpak voor vaste en tijdelijke werknemers. Je kunt dus bij ons terecht wanneer je vragen hebt en/of oplossingen wil betreft interne en externe inhuur, maar ook vragen/oplossingen wat betreft employer branding, HR-tooling, recruitment services én contractmanagement. Want, we bieden losse modules. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zorgen wij ervoor dat we de perfecte match voor je vinden.

Het enige wat je hoeft te doen is online een afspraak te maken of te bellen naar:
Wij zetten de koffie en/of thee voor je klaar.

Wil je alvast voorkennis op doen? Ontdek dan hier de verhalen van de YOUSEEQ’ers.

Wil je zien hoe out-of-the-box wij zijn? Bekijk dan hier ons tafelboek of vraag ernaar als je bij ons op bezoek komt. Want, in het ‘echie’ is hij nog veel mooier.

Talent = succes

Het succes van een organisatie hangt af van het talent, de gedrevenheid en de ervaring van de medewerkers. Elke organisatie wil de beste medewerkers binnen de muren halen en houden, en wij dus ook! Het cv is voor ons geen leidraad; dat is jouw verhaal, (groei-)ambitie en dromen. We zetten mensen alleen in hun kracht, daar waar jij elke dag je bed voor uit wil komen.

Practice what you preach

Geen woorden, maar daden. We gaan jou niet de wereld beloven als we je dit niet kunnen bieden. Oftewel: ‘practice what you preach’. Dit zou nog weleens kunnen betekenen dat we niet altijd kunnen helpen met je vraagstuk. Wel zullen we er alles aan doen voordat we ‘’nee’’ zeggen. En ‘’nee’’ betekent niet dat we je nooit kunnen helpen. Misschien is het niet de juiste timing. Dat kan. Wat we je in ieder geval kunnen beloven, is dat we kijken naar waar jouw wensen liggen, wat je al hebt geprobeerd, wat je wil bereiken en met welke oplossing(en) jouw dromen kunnen waarmaken. Zijn we een match? Let’s kick some ass together.

Missie

‘‘Het potentieel van mensen zien, ontwikkelen, benutten en verbinden in dienst van ultieme diversiteit en gelijkheid wereldwijd.​​

Een mooiere toekomst voor de volgende generatie met grenzeloze mogelijkheden voor iedereen.’’

Visie

‘‘Als HR consultancy partner streven we naar waarde creatie voor instroom, doorstroom en uitstroom, met aandacht voor ondernemerschap en creativiteit in een eerlijke arbeidsmarkt.’’

Kernwaarden

Onpersoonlijk

Hoe groot of klein onze organisatie ook wordt, wij gaan altijd voor een persoonlijke benadering. Dit uiten we in ieder detail. We spreken je aan met ‘je’ en bij je voornaam. We willen ook alles van je weten, zodat we je goed kunnen helpen.

Menselijk

Wij werken altijd vanuit menselijkheid. Of het nu gaat om hoe wij ons opstellen bij de klant of hoe we met elkaar omgaan. Altijd houden we voor ogen dat we samen zijn in het bedrijf, omdat we elkaar keihard nodig hebben.

Eigenzinnig

We doen het graag anders. We kijken, luisteren en voelen aan wat de markt doet en geven onze eigen draai hieraan. Hoe kan het innovatiever, speelser, origineler en eigenwijzer? We nemen graag een beetje risico.

Innovatief

Innoveren is voor ons geen luxe meer, maar noodzaak. Het speelt een sleutelrol in onze oplossingen. Het is niet iets wat geforceerd wordt, maar gefaciliteerd. Allemaal in een omgeving waar fouten maken mag. Mensen krijgen de ruimte om te proberen. Vertrouwen is daarom belangrijk.

Onze tien geboden

Als je mag doen waar je goed in bent, dan raak je pas echt gemotiveerd!
1
Your beliefs don’t make you a better person, your behavior does.
2
Hoe groot of klein we als organisatie ook zijn, de persoonlijke benadering is wat ons onderscheid.
3
Iedere YOUSEEQ’er is een pionier en ondernemer in hart en nieren. Het stroomt door onze aderen.
4
Bij YOUSEEQ focussen we ons op de ‘’menselijke’’ ondersteuning richting de klant en medewerkers.
5
Iedere opdrachtgever is voor ons uniek! De ene opdracht is de andere niet en elke organisatie is weer anders. Daar houden wij rekening mee. Geen zorgen.
6
Een bedrijfscultuur is bij ons niet alleen iets wat je erbij krijgt, het is ook echt onze ‘unique selling point’.
7
We zijn ervan overtuigd dat een onderneming pas echt succesvol kan zijn als mensen in hun kracht worden gezet, je kleur bekent en lef durft te tonen.
8
YOUSEEQ is een plek geworden waar iedereen zich thuis voelt en je je meest authentieke zelf kunt zijn. Zelfs de lunches zijn hier spannender dan een broodje kaas.
9
Zorg dat je nooit bezuinigt op jouw werkgeluk. En anders helpen we jou daar een handje mee.
10

Ons team

Voel de #vibe