Joey de Bruijn

Manager recruitment services

‘’Naast persoonlijke groei en de mogelijkheden, is de menselijke maat in de organisatie wat er bij YOUSEEQ uitspringt. Er is veel oog voor de persoon achter de professional. Daarbij krijg je ruimte om te doen wat je het liefst doet.''

Lachen man, die Joey. En dan hebben we ’t vooral over zijn eigen, luide, aanstekelijke lach. Maar ach, zo is hij wel gemakkelijk terug te vinden op een terrasje of in een restaurant. Het maakt hem eigenlijk niet zoveel uit waar, als het maar met zijn vrienden is. Overigens schuift Joey niet alleen graag aan, maar staat hij zelf ook graag achter het fornuis. Dit kan variëren van een heerlijk Hollands bordje witlof met ham, kaas en een stukje bavette tot aan een driegangendiner met kerst. Joey is toch wel echt te classificeren als bourgondiër. Ook wanneer hij op kantoor is, zijn de lunches niet saai. Geen thuis gesmeerde boterhammen met kaas voor hem. Geef de man eieren, bacon, verse broodjes, sausjes en wat groente en hij flanst er een degelijke lunch van. Je kunt je voorstellen dat de meeste ogen op zijn eten gericht zijn. 

 

Laten we het dan nu hebben over zijn carrière bij YOUSEEQ. Joey wilde zijn stuk vooral formeel houden. Hier dachten ze bij marketing anders over (sorry not sorry). Hij startte zijn loopbaan intern. Zo heeft hij veel gedaan op het gebied van recruitment en projecten voor onze eigen klanten. Dit veranderde binnen enkele jaren toen hij de switch naar corporate recruiter maakte. We willen niet opscheppen hoor, maar inmiddels heeft hij een lijstje klanten op zijn naam staan waar je ‘u’ tegen zegt. Tot op heden maakt hem dit nog steeds heel gelukkig.

 

Het interessante aan zijn functie als (interim) corporate recruiter vindt hij de afwisseling. ‘’Dankzij de interim opdrachten neem je overal iets mee. Of dat nou een ervaring is, een nieuwe connectie of een bepaalde expertise… Op die manier kun je altijd een relevant netwerk inzetten en nieuwe inzichten verschaffen op basis van best practices die je in je opdrachten opgedaan hebt. 

Zo kun je voor een opdrachtgever ook echt waarde kan toevoegen en hen vanuit expertise adviseren.’’

 

Het helemaal loslaten van zijn interne werkzaamheden heeft Joey niet gedaan. Naast zijn functie als corporate recruiter is hij ook verantwoordelijk voor Service Delivery binnen YOUSEEQ. Verder is hij ook gewoon heel blij met de bedrijfscultuur. ‘’Naast persoonlijke groei en de mogelijkheden, is de menselijke maat in de organisatie wat er bij YOUSEEQ uitspringt. Er is veel oog voor de persoon achter de professional. Daarbij krijg je ruimte om te doen wat je het liefst doet. Het is onderdeel van onze cultuur, dat we veel met én voor elkaar doen. Ondanks dat veel collega’s bij een klant op opdracht zitten, zijn we altijd bereid om elkaar te helpen waar nodig.” Dit hebben we hem trouwens niet ingefluisterd…

 

De afwisseling die Joey in zijn functie zoekt, vindt hij ook terug te in zijn vrije tijd. Hij zoekt graag avontuur op, en daar hoort reizen natuurlijk bij. Van duiken tot aan wintersport. Italië en Portugal zijn daarbij zijn favoriete landen. De spanning is overigens niet overal even ‘’actief’’. Dit mag ook zeker te zoeken zijn in een gezellig bord- of kaartspel met vrienden. En wat wordt er wat afgelachen, want mocht het nog niet duidelijk zijn: Joey houdt echt van een geintje. 

 

Het moge duidelijk zijn: Joey is een grote aanwinst voor YOUSEEQ. Wil je dat zelf graag ervaren en ben je benieuwd wat hij op recruitmentvlak voor jouw organisatie kan betekenen? Dan raden wij aan om kennis met hem te maken. Dan weet je zeker dat erop meerdere vlakken iets te winnen valt: naast een hoop kennis en ervaring is de kans groot dat er wordt gelachen!

Meer weten over Joey de Bruijn?