Als het juist nú, gisteren anders moest zijn

Bedrijven, mensen en de markt veranderen. Daarom hebben wij, voordat we aan de slag gingen met de dienstverlening, vooral gekeken naar waar de markt nou echt behoefte aan had (en nog steeds heeft). En dat, dames en heren, is Total Talent Management. Maar, worden er niet al allerlei talentbeheeroplossingen door organisaties geboden? Nee, wat betreft het bieden van een geconsolideerd beeld van talent, vast en flex, niet.

 

En in een arbeidsmarkt waarin talent kritisch en schaars is, is dit écht een must. Althans, dat vinden wij. YOUSEEQ bundelde haar kennis van de vaste en flexibele kandidatenmarkt en vond HET perfecte systeem wat het voor YOUSEEQ mogelijk maakt om voor klanten een volledig geïntegreerde talent oplossing te bieden.

 

Wat we het allerbelangrijkste vinden: jouw belangen! Onze consultants kunnen hierin ondersteunen en advies leveren. Denk hierbij aan onze dienstverlening als MSP of contractmanagement, recruitment services en veel meer, en dat allemaal gerealiseerd door de knappe koppen van YOUSEEQ.

 

Onze modules op een rijtje:

  1. 1Recruitment services
  2. 2Contractmanagement
  3. 3HR-tooling (Olli)
  4. 4AI Development & Taalmodellen
  5. 5Employer Branding

Recruitment services

Als strategisch recruitment partner helpt YOUSEEQ je niet alleen aan personeel.

Medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Maar, waar en hoe vind je deze talentvolle toppers? Het antwoord is vrij simpel: het begint bij goede recruitment consultants.

Wij ondersteunen organisaties ook met hun uiteenlopende recruitment en employer branding vraagstukken. Met een passie voor het vakgebied, organisaties en het vooruithelpen van individuen.

Contractmanagement

Iets dat de hele organisatie raakt en verder gaat dan het documenteren van afspraken.

Als organisatie heb je te maken met een grote hoeveelheid contracten. De uitdaging zit ‘m in het bewaren van overzicht, op de hoogte zijn van welke contracten er zijn afgesloten, het naleven van deze contracten, het tijdig signaleren van verlegen of opzeggen van contracten, enzovoorts. Maar, hoe doe je dit? Contractmanagement doe je er dus niet eventjes bij, dit moet je goed op orde hebben.

Haal je er alles uit wat erin zit? Of kunnen wij jouw organisatie daarin adviseren?

HR-tooling (Olli)

YOUSEEQ maakt gebruik van een Total Talent beheer oplossing, genaamd Olli. Een systeem waarmee we Total Management kunnen bieden aan onze klanten en het vinden van de perfecte kandidaat veel efficiënter en succesvoller wordt!

Onze professionals zijn getraind in het gebruik van Olli en de doorvertaling naar een efficiënt werving & selectie proces, waardoor we werving & selectie van externe inhuur op hetzelfde niveau krijgen als voor fixed personeel, dankzij dezelfde integrale benadering van talent. Onze dataspecialisten vertalen alle data door naar managementinformatie en geven personeelsplanning advies.

AI Development & Taalmodellen

November 2022, dit was het moment dat het eerste prototype van OpenAI ChatGPT live was gegaan. Op dat moment nog redelijk onder de radar maar vandaag de dag heeft bijna iedereen er wel eens van gehoord. Er zijn verschillende opties op het gebied van AI-taalmodellen zo bestaan er al Taalmodellen van Bing, Google en nog meer grote organisaties, toch wordt het nog relatief weinig gebruikt. En dat is zonde, zeker gezien de productiviteit die zo’n taalmodel zoals ChatGPT voor jou of voor jouw organisatie kan opleveren.

Employer Branding

Word een onweerstaanbare werkgever!

Elke nieuwe generatie heeft andere drijfveren dan de vorige. Om ze echt te overtuigen is niet alleen een authentiek employer brand nodig, maar bovenal een gerichte, persoonlijke aanpak. Alleen dan lukt het om de juiste boodschap bij elke doelgroep te krijgen. Want, als jij er nog steeds van overtuigd bent dat employer branding simpelweg een goede recruitment campagne en/of goede werkenbij-site is? Think twice. Het gaat boven alles om het creëren van een aantrekkelijke werkplek en het behouden en betrekken van je huidige medewerkers.

Employer branding is maatwerk. Iedere organisatie en iedere medewerker is tenslotte anders. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder