Als het juist nú, gisteren anders moest zijn

Bedrijven, mensen en de markt veranderen. Daarom hebben wij, voordat we aan de slag gingen met de dienstverlening, vooral gekeken naar waar de markt nou echt behoefte aan had (en nog steeds heeft). En dat, dames en heren, is Total Talent Management. Maar, worden er niet al allerlei talentbeheeroplossingen door organisaties geboden? Nee, wat betreft het bieden van een geconsolideerd beeld van talent, vast en flex, niet.

 

En in een arbeidsmarkt waarin talent kritisch en schaars is, is dit écht een must. Althans, dat vinden wij. YOUSEEQ bundelde haar kennis van de vaste en flexibele kandidatenmarkt. Dit resulteerde in een duidelijke visie: de arbeidsmarkt heeft behoefte aan een Total Talent Management oplossing. En deze oplossing hebben doorvertaald naar een Total Talent Management systeem, en dit prachtige systeem hebben we de naam ‘Olli’ gegeven. Met dit systeem draagt YOUSEEQ bij aan het succes van het geïntegreerde proces Total Talent Management.

Wat we hierbij het allerbelangrijkste vonden: jouw belangen. We bieden je daarom niet alleen een totaaloplossing. Het is ook mogelijk om enkele modules te kiezen, of zelfs maar eentje. Denk hierbij aan HR-tooling, contractmanagement, recruitment services, employer branding en veel meer, en dat allemaal gerealiseerd door de knappe koppen van YOUSEEQ.

Onze modules op een rijtje:

  1. 1Recruitment services
  2. 2Contractmanagement
  3. 3HR-tooling (Olli)
  4. 4Employer Branding

Recruitment services

Als strategisch recruitment partner helpt YOUSEEQ je niet alleen aan personeel.

Medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Maar, waar en hoe vind je deze talentvolle toppers? Het antwoord is vrij simpel: het begint bij goede recruitment consultants.

Wij ondersteunen organisaties ook met hun uiteenlopende recruitment en employer branding vraagstukken. Met een passie voor het vakgebied, organisaties en het vooruithelpen van individuen.

Contractmanagement

Iets dat de hele organisatie raakt en verder gaat dan het documenteren van afspraken.

Als organisatie heb je te maken met een grote hoeveelheid contracten. De uitdaging zit ‘m in het bewaren van overzicht, op de hoogte zijn van welke contracten er zijn afgesloten, het naleven van deze contracten, het tijdig signaleren van verlegen of opzeggen van contracten, enzovoorts. Maar, hoe doe je dit? Contractmanagement doe je er dus niet eventjes bij, dit moet je goed op orde hebben.

Haal je er alles uit wat erin zit? Of kunnen wij jouw organisatie daarin adviseren?

HR-tooling (Olli)

Wil je processen in kaart brengen en efficiënt opvolgen, dan heb je de juist HR-tools nodig.

Op basis van een klant- en marktbehoefte is YOUSEEQ aan de slag gegaan met de integratie van haar ATS en VMS tot 1 systeem – Olli. We bieden met deze integratie een totaaloplossing (single sign-on) voor vast personeel (ATS) en interim professionals (VMS). Een lerende omgevingen (van data naar informatie).

Employer Branding

Word een onweerstaanbare werkgever!

Elke nieuwe generatie heeft andere drijfveren dan de vorige. Om ze echt te overtuigen is niet alleen een authentiek employer brand nodig, maar bovenal een gerichte, persoonlijke aanpak. Alleen dan lukt het om de juiste boodschap bij elke doelgroep te krijgen. Want, als jij er nog steeds van overtuigd bent dat employer branding simpelweg een goede recruitment campagne en/of goede werkenbij-site is? Think twice. Het gaat boven alles om het creëren van een aantrekkelijke werkplek en het behouden en betrekken van je huidige medewerkers.

Employer branding is maatwerk. Iedere organisatie en iedere medewerker is tenslotte anders. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder