Nariën Croes

Recruitment consultant

‘'Gelukkig is ze goed geïntegreerd en doet Nariën lekker mee met naar binnen turen bij huizen met veel te grote ramen, precies voor het aantal aanwezige mensen koken en intieme gesprekken voeren in het openbaar (oké, misschien overdrijven we een beetje.)''

Typisch Hollands trekje: gewoon lekker zeggen waar het op staat. Of zoals een journalist uit Engeland het noemt: ’the Dutch bluntness’. Het is zowel vermakelijk als leerzaam. Cultuur is net als het niet zien van je eigen neus. Hij is er wel degelijk, maar omdat je er zo gewend aan bent merk je ermeestal niets van. Dit gold niet voor Nariën. De van origine Arubaanse dame ervaarde haar eerste periode in Nederland zelfs als cultuurshock. En dan heb je bij YOUSEEQ ook nog eens te maken met regelrechte flapuiten. Alvast onze excuses… we bedoelen het niet zo. Gelukkig is ze goed geïntegreerd en doet Nariën lekker mee met naar binnen turen bij huizen met veel te grote ramen, precies voor het aantal aanwezige mensen koken en intieme gesprekken voeren in het openbaar (oké, misschien overdrijven we een beetje).

 

Nariën is iemand die graag haar handen uit de mouwen steekt. Na haar studie HRM kwam ze erachter dat ze dat graag doet in de wereld van recruitment. Het klinkt misschien cliché (geeft niks), maar werken met mensen is echt iets waar haar hart sneller van gaat kloppen. Vooral als het ook nog met kandidaten is met wie ze een goede klik heeft. De passie die zij heeft gevonden in het vak hoopt ze ook voor kandidaten te kunnen vinden om zo de juiste match te kunnen maken met bedrijven. Nariën is een beetje onze Robert ten Brink, dus wees niet verbaasd als ze straks met een busje vol kandidaten voor jouw organisatie staat geparkeerd. Zo nu en dan vragen we onze medewerkers eerlijk antwoord te geven over hun motivatie om voor YOUSEEQ te kiezen.

 

Natuurlijk hopen we dan een aantal  veren te ontvangen, waardoor we langs onze schoenen gaan lopen. Goed nieuws: Nariën mag blijven! Ze werd namelijk erg enthousiast over onze manier van profileren ten opzichte van onze ‘’concurrenten’’. Onze employer branding kwam voor haar écht overeen met hoe we als bedrijf zijn. Dat horen we natuurlijk graag. Waarom dit belangrijk is voor haar? Als persoon voelt ze zich fijn bij een organisatie waar er sprake is van saamhorigheid, waar initiatief gewaardeerd wordt en ze haar creativiteit kwijt kan. Just to name a few. 

 

Nariën zit vol verrassingen, als in: ze organiseert graag thema-avonden voor vrienden, en die kunnen behoorlijk uitgebreid zijn.  Ze is een echte regeltante. Kun je nagaan als we Imke en Nariën samen een feestje of evenement laten organiseren?! Daar kun je dan gewoon niet niet bij aanwezig zijn. En wanneer ze zelf niks aan het regelen is, regelt ze wel dat ze zelf naar feestje gaat. Kortom: zij regelt het wel. Wil je iets voor Nariën regelen? Regel dan chicken wings, een mooie reis door Europa of haar familie op de stoep. Dit mag zelfs midden in de nacht. We zeiden het je toch? Ze zit vol verrassingen. 

 

Word jij graag verrast? Neem contact op met Nariën. Ze gaat voor je aan de slag om de juiste match te maken tussen kandidaat en organisatie. Zoek jij nog een baan of zoek je het juiste personeel? Met haar Arubaanse charmes, een bonk positiviteit, kennis over de arbeidsmarkt en haar hands-on mentaliteit is Nariën your kind of woman. Beloofd. 

Meer weten over Nariën Croes?