Inèz Beerhorst

Corporate recruiter

”Ik hecht veel waarde aan het behouden van tevredenheid en duidelijkheid bij het onboarding-proces.’’

Inèz is een kat-uit-de boom-kijkert. En dat is helemaal oké. Maar kruipt ze eenmaal uit haar schulp? Pff, houd je dan maar vast: ze houdt namelijk wel van een lolletje. Haar humor heeft ze dan ook zo droog mogelijk. Zo kennen we haar ook. En dan is ze ook nog eens kalm, vriendelijk en zorgzaam. Ja she’s a keeper, we know!

 

Oh en waar de één dolfijnenbeeldjes, Funko Pop’s of schoenen verzameld, maakt Inèz er een sport van om zoveel mogelijk restaurants te proberen. Ze maakt ons dan ook regelmatig jaloers als ze weer eens een ‘food-story’ op Instagram deelt. En dat lukt haar ook aardig. Wij vermoeden dat sushi haar lievelingsgerecht is trouwens. Dit is ook de enige reden waarom je Inèz mag wakker maken. Ze is nogal gehecht aan haar nachtrust (en geef haar eens ongelijk).

 

Al deze etentjes moeten natuurlijk wel terugverdiend worden. En dit doet ze als corporate recruiter. Momenteel in de rol van consultant voor externe inhuur bij een netwerkbeheerder. De hele dag door spreekt ze managers, nieuwe medewerkers en leveranciers. Dit is voor Inez ook een vereiste in een functie: contact.

Zo makkelijk als het contact haar nu afgaat, zo ging dat voorheen niet. Inèz had zoals ze dat noemen: ‘bel-angst’. En hoe hoeveel angst ze ook ervoer, ze ging het niet uit de weg. Sterker nog, tijdens haar studie koos ze een stage waar ze wist dat ze veel moest bellen. Wanne held hé?! Gelukkig bleek het toch niet zo eng te zijn en geniet ze nog altijd van een recruitersfunctie. Good for you!

 

 

Misschien deel je in de toekomst jouw restauranttips wel met Inèz als collega’s, wanneer ze weer een nieuwe interim-opdracht heeft. Of nog beter, misschien heb jij wel een leuke opdracht voor d’r! Dus heb je naast restauranttips ook tips voor een leuke opdracht? Laat het Inéz vooral weten!

Meer weten over Inèz Beerhorst?