Verena Kurtyka

Corporate recruiter

‘’Ik krijg er energie van als ik naar de klok kijk en denk ‘’goh, er zitten nog maar zoveel uur in deze dag’’.

Je hebt sociale mensen en je hebt Verena. Haar sociale batterij is echt, echt, echt niet leeg te krijgen. Trust us, ze doet echt haar best. Feestje hier, hapje en drankje daar, dan weer een tenniswedstrijd en aanwezig bij, als het aan haar ligt, zoveel mogelijk festivals. Ze is het liefste 24/7 onder de mensen. Ja, echt. Het is bijna een fulltime job als je het ons vraagt. Wil je iets met Verena plannen? Zorg dan dat je dit vooral voor of na het festival seizoen doet. Gratis tip. 

 

Haar sociale karakter komt trouwens overal in terug. Ze volgde een sociale studie (communicatie), ze woont in een sociale stad (Eindhoven) en ze heeft een sociale baan (corporate recruiter). 

 

Haar sociale karakter komt trouwens overal in terug. Ze volgde een sociale studie (communicatie), ze woont in een sociale stad (Eindhoven) en ze heeft een sociale baan (corporate recruiter). 

 

Jup, Verena is sociaal. Het is overigens niet dat ze nooit op de bank zit hoor, maar absoluut niet langer dan een uur. Daar wordt ze onrustig van. ‘’Ik krijg er energie van als ik naar de klok kijk en denk ‘’goh, er zitten nog maar zoveel uur in deze dag’’, aldus onze bezige bij.

 

Ook in de toekomst is ze niet van plan om veel stil te zitten. ‘’Ik vind operationeel recruitment nog altijd heel erg leuk, maar in de toekomst zou ik mij graag meer bezighouden met nadenken over tactische of strategische vraagstukken op het gebied van recruitment. Wat ik ook erg leuk vind is het ‘inwerken’ van mensen en zou ik graag meer doen met het stukje coaching en begeleiding.’’ 

Ze is in ieder geval voorlopig niet van plan om de recruitmentwereld te verlaten. Al had ze dit vijf jaar geleden niet gedacht, toen ze ‘even’ langsging bij een recruitmentbureau onder het mom van ‘’wie weet zijn er nog functies waar ik zelf nog niet aan gedacht had’’. Het is een ‘blijven plakkert’. 

 

Wij moeten ook iets bekennen. Zonder dat we Verena echt gesproken hadden waren we al verkocht. Zij heeft namelijk de welbefaamde ‘million dollar smile’. Het is bijna irritant. Verena staat letterlijk op ie-de-re foto goed. En die enkele foto waarbij dit niet was moesten we onder lichte dwang verwijderen. Hier hebben we het dan ook niet meer over. En dan is ze ook nog eens altijd vrolijk, zelfs als bij haar de wekker gaat (wat voor de meesten uit ons team niet geldt). Over wakker maken gesproken, doe dit dan voor een leuk feestje (hoe kan het ook anders), een strandwandeling óf aardbeien met speculoos. 

 

Ben jij toe aan een bonk positiviteit en kun jij wel een relatiebeheertopper gebruiken die ook nog eens veel ervaring heeft in recruitment op het gebied van overheids- en zorginstanties? Dan weet je wat je moet doen! Wij beloven jou dat zelfs de maandagen leuk worden met Verena in je team. 

Meer weten over Verena Kurtyka?