David Smeins

Inhuur consultant

''Zodra de muziek aangaat beginnen de heupen te bewegen in de beste Latin moves. Want los in de heupjes is hij zeker!''

Zachtheid, die vlak onder zijn mannelijkheid schuilt. Ergens verscholen onder stapels testosteron. Hij slooft zich graag uit in de gym, heeft een krachtig uitgesproken mening en zo nu en dan praatjes. Maar, er zijn maar weinig zulke bescheiden en attente mensen zoals onze David. Je kent het wel, het ‘ideale-schoonzoon-type’. Want, hij is degene die aan komt zetten met een bloemetje en een gebakje op je verjaardag, jou in het zonnetje als je je verdrietig voelt en ervoor zorgt dat er niemand is, aan wie het aan iets ontbreekt bij een gezellige borrel. Nu is het niet de bedoeling dat David langs zijn schoenen gaat lopen, dus we stoppen even met veren uitdelen. 

 

Maar, wat doet David eigenlijk bij YOUSEEQ? Het was in eerste instantie de bedoeling dat hij alleen in de zomer van 2021 bij ons zou komen werken. De plannen zijn ietsie pietsie gewijzigd. Na de zomer bleek dat een Master in IBTL (International Business Taxation Law) toch niet helemaal zijn ding was en daarom is hij in september fulltime aan de slag gegaan bij YOUSEEQ als talent sourcer. Ook daarin veranderde zijn koers drastisch, want inmiddels ondersteunt hij Helga met contractmanagement als inhuurconsultant en is hij daar op z’n Brabants gezegd ‘verrekkes’ goed in. Hij ging van zoeken naar geschikte kandidaten naar contracten verlengen en opstellen (en nog veel meer). Stiekem sluit zijn studie dus perfect aan bij zijn nieuwe functie!

 

Of David het naar zijn zin heeft? En of! Dit hebben wij natuurlijk wel eventjes bij hem gecheckt. Jezelf zijn was toch wel een van de belangrijkste dingen wat werken bij YOUSEEQ fijn maakt. En ook zeker de vrijheid die je krijgt. 

‘’Je wordt bij YOUSEEQ heel erg vrijgelaten in hoe je je eigen rol binnen het bedrijf invult, zolang je de resultaten maar boekt die daarbij horen. Die vrijheid is precies wat ik zo fijn vind.’’ Of dit nu gaat om flexibele werkuren zodat hij kan sporten of meerdere dagen vanuit huis kan werken. Een andere belangrijke factor is dat het team als een familie voelt.

 

Wat moet je nou echt weten van David? Om 09:00 uur beginnen is niet zijn ding. Alleen als het écht moet. Daarnaast bedient David bij ons vaak de Sonos speakers, variërend van bachata tot salsa. Wanneer we het niets vinden krijgt hij dit zeker te horen (voor de meeste van ons klinken de genres namelijk hetzelfde). Wel heel voorzichtig, anders krijgen we weer het pleidooi dat de muziekstijlen wel degelijk van elkaar verschillen. Zodra de muziek aangaat beginnen de heupen te bewegen in de beste Latin moves. Want los in de heupjes is hij zeker! Verder is het belangrijk dat je hem, los van het feit dat het een aardige kerel is, te vriend houdt! Hij heeft een collectie aan chantage-waardige stickers, bestaande uit o.a. collega’s, waar je u tegen zegt. En hij is niet bang om ze te gebruiken.

 

Wil je een nog beter beeld krijgen van David? Dat snappen wij volkomen. Hij heeft namelijk niet alleen goede dansmoves, maar hij is ook ontzettend goed in zijn rol als consultant externe inhuur. Hij zorgt ervoor dat alles rondom interne en externe inhuur op rolletjes loopt voor jouw organisatie. Ook wel lekker, dan kun jij je focussen op de core business. Benieuwd wat David voor jou kan betekenen? Pleeg even een telefoontje!

Meer weten over David Smeins?