Claudia Mascuñan Reinders

Business development consultant

‘‘Zonder blikken of blozen kon ze zeggen dat ze de vrijheid erg waardeerde. Zo voelt het voor haar alsof ze een ondernemer is, maar dan binnen een onderneming."

Geen zweverig gedoe voor Claudia. Hooguit met yoga. Maar, voor haar graag concrete acties. ‘’Wat levert het op?’’, ‘’hoe presenteer ik dit dan bij de klant?’’ en ‘’ hoe maak ik het tastbaar?’’. Oh, en lijstjes. Is ze ook dol op. Er zijn al meerdere ‘planners’ versleten door deze meid, maar op de een of andere manier is ze toch een tikkeltje chaotisch. Toch wel goed om af en toe de innerlijke chakra te vinden met een lesje yoga. Maar, ze is er niet eentje die rustig achteroverleunt. Handen uit de mouwen bedoel je! En dan hebben we het niet alleen over haar periodieke bruingroene detox drankjes. Ook als Business Development Consultant bij YOUSEEQ is ze gewend om bergen werk te verzetten en weet ze geregeld klanten en kandidaten om haar vingers te winden. Het is dan ook moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen een dame met Spaanse roots en haar skitterende wapperende haren.

 

Als je Claudia echt blij wil maken moet je haar mee uit eten nemen en haar op z’n minst trakteren op een goed glas wijn. Je kunt haar oprecht gelukkig maken met een ouderwetse klassieker, zoals een broodje kroket. Maar, wil je echt indruk maken? Dan neem je haar mee op een culinaire reis. Gratis tip van ons. Je krijgt er wel heel veel voor terug. Onder andere haar enthousiasme over het vak. Ze neemt je binnen no-time mee in de wereld van HR-tooling, contractmanagement en recruitment, en durf haar maar eens te onderbreken!

 

Natuurlijk vroegen we Claudia ook wat werken bij YOUSEEQ nou zo leuk maakt. Zonder blikken of blozen kon ze zeggen dat ze de vrijheid erg waardeerde. Zo voelt het voor haar alsof ze een ondernemer is, maar dan binnen een onderneming. 

En ja, dat gaat met vallen en opstaan. ‘’Het is niet altijd makkelijk, maar zo ontwikkel je jezelf elke dag.” En alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook betrokken bij de groei van YOUSEEQ naar een consultancy organisatie waarbij ze meedenkt over de invulling en strategie hiervan. Bij dit laatste komt veel creativiteit kijken, wat nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Ze hoopt dat ze over vijf jaar kan zeggen dat ze nog steeds bij YOUSEEQ werkzaam is, terug kan kijken op een mooie tijd en kan zien hoe YOUSEEQ gegroeid is.

 

Gelukkig geven de projecten, de energie van het team en de leuke gezamenlijke activiteiten haar veel voldoening. Toch is ze pas echt tevreden als ze een plaatsing heeft gerealiseerd bij een klant die al een tijdje op haar lijstje stond. Een glimlach van oor tot oor is ook op te merken als ze een product of dienst heeft opgeleverd bij een klant dat ook echt iets bijdraagt.

 

We hoefden haar overigens niet te vragen waar we haar voor wakker mochten maken. Slaap is zo belangrijk voor Claudia, dat je haar echt absoluut niet mag storen. En ja, dat is een dreigement. Of anders gezegd: ‘’een gewaarschuwd mens telt voor twee”. Neem dit gezegde van harte. 

 

Maar, wellicht maakt Claudia een uitzondering voor jou. Heb je een te gek MSP, RPO, Employer Branding, HR-tooling of recruitment vraagstuk waar jij een gedegen sparringspartner voor nodig hebt? Dan weten wij één ding zeker: hier mag je haar voor wakker maken! Dit mag natuurlijk ook gewoon binnen kantoortijden. Grote kans dat dit voor jou ook beter uitkomt.

Meer weten over Claudia Mascuñan Reinders?