Emanuela Mol

Corporate Recruiter

‘‘Niet iedereen gelooft in liefde op het eerste gezicht. Maar, onze Emanuela wel. Dit is wat ze namelijk voelde toen ze bij YOUSEEQ terecht kwam.’’

Ben je op zoek naar ijsbrekers? Dan ben je bij Emanuela aan het juiste adres. Ze heeft namelijk twee hele belangrijke eigenschappen: 1. Ze houdt wel van een grapje. 2. Ze maakt ze ook continu. Woordgrapjes zijn haar specialiteit. Het is altijd lachen geblazen met haar. Ook heeft ze het talent om je op je gemak te laten voelen. Met Emanuela is het in ieder geval nooit saai. 

 

Maar, wat maakt haar nou echt het aller-aller-allergelukkigst? Zon, zee en strand!  Zo simpel kan het leven soms ook zijn. Ze heeft wel een voorkeur hoor, namelijk de Middellandse zee. In Italië liggen namelijk haar roots. De helft van haar familie woont daar, dus wanneer ze kans heeft is ze daar te vinden! Gelijk heeft ze. Pasta’s, pizza’s, Limoncello’s en andere Italiaanse lekkernijen zijn tenslotte ook gewoon lekkerder in het land van herkomst. 

 

Niet iedereen gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar onze Emanuela wel. Dit is wat ze namelijk voelde toen ze bij YOUSEEQ terecht kwam. Het was echt thuiskomen voor haar. Ook in je werk heb je wel eens behoefte aan een volgende stap, en dit is precies waar Emanuela naar op zoek was. Niet alleen op professioneel vlak maar ook wat betreft de match met een organisatie. Je raadt het misschien al: YOUSEEQ was ‘the one’. Ze werkt op dit moment al een aantal jaar als interim corporate recruiter. 

‘’Tijdens mijn opdrachten maak ik kennis met veel organisaties, waardoor ik veel over mezelf leer, ontdek wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.’’ Over de toekomst bij YOUSEEQ heeft ze ook al nagedacht: ‘’Ik wil vooral blijven doen wat ik leuk vind. Zo zou ik mij graag meer willen specialiseren op het gebied van externe inhuur. Ik vind het belangrijk om zelf te blijven groeien en ontwikkelen.’’ Ook Emanuela heeft al een aantal gave opdrachten bij toonaangevende bedrijven op haar naam staan. 

 

Haar positiviteit haalt ze met name uit het hardlopen. Dagelijks staat ze vroeg op om de eerste zonnestraaltjes al op te vangen. Doe dat haar maar eens na! Om in balans te blijven houdt ze ook echt van borrelen en heerlijk eten (zoals de meesten bij YOUSEEQ).  

 

Ben jij benieuwd naar de woordgrapjes of heb jij een hele toffe interim opdracht voor deze goedlachse dame klaarliggen? Laat het haar weten! Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker of een goede sparringpartner voor jouw leveranciers, ze gaat, als ze beschikbaar is, graag met je in gesprek!

Meer weten over Emanuela Mol?