Viana Quint

Recruitment business consultant

‘’Ik haal veel voldoening uit de dankbaarheid van kandidaten wanneer ik ze heb geholpen aan een nieuwe baan.’’

Oké, bij dit antwoord moesten we even twee keer kijken. Maar, we lazen het goed: Viana koopt een pot olijven niet voor de olijven zelf, maar voor het sap. Ja, je leest het goed. We hebben hier overigens geen oordeel over hoor, we zijn eigenlijk vooral geïntrigeerd (want wellicht een nieuw onontdekt seizoen drankje?). Dit is overigens niet de enige mediterraanse snack waar Viana helemaal wild van wordt. Parmezaanse kaas is echt haar go-to. Waar de ander chips of een borrelnootje als snack voor de tv eet, eet zij het liefste een blok Parmezaanse kaas. Zo hop, uit het vuistje! Waar een mens al niet blij van wordt hé?

Dit geldt ook voor haar functie als recruitment business consultant. Ze vindt het belangrijk om anderen te helpen in hun zoektocht naar de perfecte baan. Dit is dan ook waar volgens haar een functie aan moet voldoen.

 

‘’Ik haal veel voldoening uit de dankbaarheid van kandidaten wanneer ik ze heb geholpen aan een nieuwe baan.’’

Ook van (betaald) kletsen kan ze erg genieten. Wellicht heb je dit eerder in een interview met een YOUSEEQ’er gelezen. Dat kan zeker kloppen, want ze kwam met haar work-bestie Merel tegelijk bij YOUSEEQ solliciteren en uiteindelijk werken!

 

Naast veelvuldig kletsen kan ze ook erg genieten van ‘Call of Duty’ op de Playstation, quality-time met haar vriend en wandelen met haar hondenkind. De hond van Viana mag zich overigens tot een van de gelukkigste honden van de wereld prijzen. Ze viert zijn verjaardag uitbundig, waarbij er familie en vrienden worden uitgenodigd en de hond kaarsjes uitblaast op zijn eigen hondentaart. He lucky dog.

 

Wie weet kletst ze binnenkort niet alleen over haar eigen hobby’s, maar ook over die van jou tijdens een kennismakingsgesprek als kandidaat of klant.

Meer weten over Viana Quint?