Femke Strijbos

Talent Sourcer

''Femke is in de volksmond een echte ‘island girl’. Je weet wel, van die vakanties met Caraïbische festivals, lange zomeravonden, zwemmen in helderblauwe zeeën en zonsondergang met cocktails uit een kokosnoot.''

Ze heeft vermoedelijk al miljoenen schapen geteld om in slaap te komen. Want, één ding moet je weten over Femke: ze doet niet aan slapen in het donker. Haar nachtlampje staat bij voorkeur ATLIJD aan. Kom niet zomaar haar kamer binnengeslopen, want de kans is groot dat ze altijd op haar hoede is en met één oog open slaapt. 

 

Femke wisten we te verleiden via Instagram. Ze zag onze vacature voor werkstudent op de vacaturesite van Fontys, maar onze social posts gaven voor haar de doorslag. Hoe kan het ook anders? (Grapje). Wij verdenken haar ervan dat ze vooral voor de macarons kwam. Femke wilde naast haar HRM studie relevante werkervaring opdoen. Het werd recruitment. En even een random feitje tussendoor: de studie HRM biedt zelfs het vak ‘recruitment’ aan. Iets waar menig recruiter collega jaloers op is (“dit was in onze tijd niet zo hoor!’’). Femke wist het zeker: recruitment is haar ding!

 

Als werkstudent kan ze dan ook helemaal losgaan en gaat ze op zoek naar potentiële kandidaten voor verschillende vacatures om uiteraard de match made in heaven te maken. Met haar charmes in de strijd hoopt ze deze kandidaten net zo enthousiast te maken over YOUSEEQ als dat zijzelf is. Als dat geen succes wordt?!

 

Als je Femke na werktijd belt, zou het zomaar kunnen dat ze haar volgende vakantie aan het uitstippelen is. Voor haar is het onderhand een sport geworden. Of dit nu is tijdens een vakantiebeurs of op het internet, die fantastische reis zal geboekt worden.

Sterker nog, het was zodanig een passie dat ze heel even een carrière overwoog in toerisme. Dus bij Femke zal het geen all-inclusive vakantie in Turkije zijn (waar overigens niks mis mee is hé, dus wordt vooral niet boos). Zij kiest liever voor bestemmingen als Bali, Thailand of (WEER) Curaçao. Je leest het goed, WEER. Femke is in de volksmond een echte ‘island girl’. Je weet wel, van die vakanties met Caraïbische festivals, lange zomeravonden, zwemmen in helderblauwe zeeën en zonsondergang met cocktails uit een kokosnoot. Tja, wie houdt daar niet van? Voor haar betekent het net iets meer. Ze heeft namelijk tijdens haar studie op dit prachtige eiland gewoond en daarom heeft het een speciaal plekje in haar hart. Net als YOUSEEQ, want na haar studie zou ze nog altijd graag bij ons willen werken (aaawwh!).

 

Femke is heus niet altijd aan het dagdromen over vakanties. Dus, heb jij een openstaande vacatures en wil je gebruik maken van haar charmes? Of ben je juist op zoek naar de baan van je leven? In beiden gevallen raden we je aan om Femke te bellen. 

Meer weten over Femke Strijbos?