Edwin Welner

Directeur

‘’Werk moet gewoon fun zijn. Dit probeer ik dan ook altijd te creëren in het team. Maar, ook wederzijds respect mag niet ontbreken en ik vind het van belang dat iedereen in zijn of haar kracht wordt gezet.’’

Ooit bespeelde Edwin de sterren van de hemel op zijn sousafoon in de band ‘De Dikke Lippen’. Nu speelt hij op hoog niveau met cijfers en is hij een van de genieën achter YOUSEEQ. Edwin wilde voor zijn 30ste verjaardag graag drie dingen uitgeprobeerd hebben, om zo te kunnen kiezen wat hij de rest van zijn leven zou gaan doen: aan de slag in een productie-, staf- en salesomgeving. Zijn rol als commercieel directeur gaf de doorslag voor zijn carrière: sales was echt zijn ding. Na een aantal jaren groeien binnen deze functie, trok hij de stoute schoenen aan en startte hij zijn eigen bedrijf in 2007. En met succes.

 

In 2010 was het tijd voor een volgende stap: YOUSEEQ. Het belangrijkste? Anders dan anders zijn en een transparant en inzichtelijk proces voor de klant, kandidaat en leverancier. En vandaag de dag worden al deze elementen nog steeds toegepast op alle processen bij YOUSEEQ. 

 

Wat je misschien nog niet van Edwin wist, is dat hij een biker is. Neujhh, geen Hells Angel. Daar is hij veel te lief voor. Een echte ‘’van Moof’’. Hij rijdt er maar wat graag mee naar z’n werk. Hij is wat dat betreft heel gewoon gebleven. Opgegroeid op een boerderij. Hij had paarden, varkens en (tamelijk agressieve) kippen. Edwin dacht overigens dat hij mini varkens had gekocht. Viel toch even vies tegen…

 

Voor Edwin is plezier in het werk en de energie die hij daarvan krijgt uiterst belangrijk. ‘’Werk moet gewoon fun zijn. Dit probeer ik dan ook altijd te creëren in het team. Maar, ook wederzijds respect mag niet ontbreken en ik vind het van belang dat iedereen in zijn of haar kracht wordt gezet.’’

Zo lijkt het hem fantastisch als de medewerkers in de toekomst zelf de touwtjes in handen nemen, alsof het bedrijf door henzelf wordt gerund en Edwin alleen vanaf de zijkant hoeft bij te sturen waar nodig. Dit is dan ook waar zijn ambities liggen: zijn functie ontwikkelen tot een voornamelijk ondersteunende rol.

 

Ben je Edwin kwijt? Dan kan hij goed ergens al 15 minuten in een hoekje zitten lachen om TikTok video’s. Deze deelt hij overigens maar al te graag met het team. Maar, we moeten heel eerlijk bekennen dat we door Edwin wel aan TikTok zijn begonnen met YOUSEEQ. Die credits moeten we hem wel geven. Is hij niet aan het TikTokken, dan geniet hij van het bourgondische leven. Of dit nu in een restaurant is of met een chef aan huis, dat maakt hem niet uit, zolang er maar gezelligheid is. 

 

Overweeg je recruitment, werving en selectie, contractmanagement of HR-tooling uit te besteden? Geef Edwin een belletje. Met enthousiasme voor de branche vertelt hij maar al te graag welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Meer weten over Edwin Welner?