Helga van der Steen

Directeur

‘‘Ze is vooral erg gelukkig met de setting: een team waarin we het samen doen en niemand het idee heeft er alleen voor te staan’’.

Als je trek hebt in iets lekkers moet je bij Helga zijn. Zelfs met de meest simpele ingrediënten maakt zij nog een sterrengerecht. Als ze niet in de keuken staat, gaat ze graag zelf uiteten, leeft ze zich uit in de sportschool of is ze te vinden op Ibiza.

 

Kom je bij Helga borrelen? Kijk dan niet raar op als ze ineens een heerlijk gerecht voor je staat te bereiden. De ingrediënten heeft ze dan ook gewoon  altijd in huis.

 

Helga dus. Ze is een van de twee genieën achter YOUSEEQ. Getriggerd door de dynamische verandercultuur van ASML, waar ze ooit haar carrière startte en het uiteindelijk de doorslag gaf om zich hier volledig op te richten. In de jaren volgend heeft ze zich vooral ontwikkeld op het gebied van grote organisatieveranderingen. Uiteindelijk heeft ze zich gespecialiseerd in internationale reorganisaties, veelal gedreven door een hoog innovatief karakter.

 

Daarnaast ontdekte Helga dat er vanuit de klant meer behoefte was aan ondersteuning op het gebied van contract- en leveranciersmanagement. En wat deed Helga? Juist! Zich hierin specialiseren. De beste keuze ooit als je het ons vraagt: dit was meteen het begin van YOUSEEQ!

 

Wie Helga kent, weet dat ze niet alleen maar oprichter van YOUSEEQ is en specialist op het gebied van contract- en leveranciersmanagement. Nee, Helga is visionair. Zo ontwikkelde ze Olli, onze HR-tooling, en biedt ze externe ondersteuning aan onze klanten als strategisch adviseur.

Wij kunnen het ons voorstellen dat je wilt weten wat Helga nu het leukste vindt aan het team. Dit gaan we je vertellen. Ze is vooral erg gelukkig met de setting: een team waarin we het samen doen en niemand het idee heeft er alleen voor te staan.

 

Binnen YOUSEEQ wordt vooral gekeken naar iemands kwaliteiten en de ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En het allerbelangrijkste: hoe kunnen we dit aan elkaar verbinden tot een hele sterke organisatie? Binnen YOUSEEQ is er heel veel ruimte om samen dat pad te bewandelen. De groei die er is gemaakt, en die we nog gaan maken, dat hebben we samen bereikt, en juist daar is ze zo trots op.  

 

Ben je benieuwd naar de plannen die Helga voor en met YOUSEEQ in het vizier heeft? Dan raden we je aan eens met haar te babbelen. Wie weet heb je geluk en kun je aanschuiven met een bordje aan onze keukentafel.

Meer weten over Helga van der Steen?