AI Taalmodellen & Recruitment

November 2022, dit was het moment dat het eerste prototype van OpenAI ChatGPT live was gegaan. Op dat moment nog redelijk onder de radar maar vandaag de dag heeft bijna iedereen er wel eens van gehoord. Er zijn verschillende opties op het gebied van AI-taalmodellen zo bestaan er al Taalmodellen van Bing, Google en nog meer grote organisaties, toch wordt het nog relatief weinig gebruikt. En dat is zonde, zeker gezien de productiviteit die zo’n taalmodel zoals ChatGPT voor jou of voor jouw organisatie kan opleveren. 

‘Het zou een grote strategische fout zijn van recruitmentleiders om de golf aan nieuwe A.I.-gedreven technologieën te negeren. En aan te nemen dat de trend kan worden tegengehouden. Je moet als organisatie nú op A.I. inspelen, anders loop je de kans dat je de boot mist.’

Onze specialisten Verena Kurtyka en Sebastian Molenmaker hebben zich vanaf het begin beziggehouden met ChatGPT en de ontwikkelingen van verschillende AI Taalmodellen. Want eerlijk is eerlijk dit is niet zomaar een nieuwe uitvinding of tool die we over een paar jaar vergeten zijn, dit is de toekomst.

De afgelopen maanden hebben ze hun expertise overgedragen aan alle interne collega’s en verschillende partners van YOUSEEQ. Daarnaast hebben ze al een online masterclass mogen verzorgen bij Rumbold en zijn ze bij PSV langs geweest om een interactieve workshop te verzorgen.
Omdat we vanuit YOUSEEQ iedereen de mogelijkheid willen bieden om kennis te maken en geïnspireerd te worden door taalmodellen zoals ChatGPT hebben we besloten een ChatGPT workshop op maat aan te bieden.

ChatGPT workshop op maat
| 2 uren op locatie | tot 8 personen| € 495,- |

De ideale workshop voor jou en/of jouw afdeling om te ontdekken wat ChatGPT is, hoe het werkt en nog belangrijker hoe jij het zo efficiënt mogelijk toe kan passen tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden.  In aanloop naar de workshop voeren onze consultants een pré-intake uit om in kaart te brengen welke kansen en uitdagingen zich voor doen binnen jouw organisatie en verzorgen op basis van deze intake een workshop op maat. Tijdens deze workshop kan je het volgende verwachten:

  • Informatie over hoe ChatGPT werkt
  • Een interactieve sessie waarbij jij en jouw collega’s zelf aan de slag gaan met opdrachten
  • Promptengineering
  • Een workshop afgestemd op jouw organisatie
  • Persoonlijke aandacht gedurende de sessie om iedereens resultaten naar een hoger niveau te tillen


Voordelen voor jou en je organisatie:

  • Het behalen van een hogere productiviteit
  • Betere resultaten behalen binnen bepaalde werkprocessen
  • Het leren kennen van een handige assistent die altijd voor iedereen klaar staat
  • Administratieve werkprocessen versnellen om focus te kunnen leggen op ander verantwoordelijkheden
ChatGPT op maat

Graag een presentatie voor je hele organisatie of ben je benieuwd wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we gaan dan samen kijken naar de oplossing voor jou.

Ben je geïnteresseerd? Laat dan je gegevens hieronder achter, of stuur een mail naar aidevelopment@youseeq.nl en we nemen snel contact met je op!

Meer weten over AI Taalmodellen & Recruitment?

Neem contact op met één van onze professionals.