HR-tooling

Wat als we jou vertellen dat we een ecosysteem op de markt hebben gebracht dat twee werelden bij elkaar brengt? Namelijk: flex (tijdelijk) en fixed (vast). Wat zijn we hier een partij blij mee. Dit toffe ecosysteem hebben we de naam Olli gegeven. Dankzij deze Total Talent Management integratie hebben we de mogelijkheid om de markt (jou als klant) een totaaloplossing te bieden. Het Application Tracking System (ATS) voor ‘fixed’ personeel en het Vendor Management System (VMS) voor ‘flex’ personeel.

Hub

En dat is niet het enige goede nieuws: je hoeft maar één keer in te loggen. Het is vergelijkbaar met het inrichten van een nieuwe telefoon: inloggen en je bevindt je in een overzichtelijk dashboard met alle koppelingen die jij wil gebruiken. Deze wordt direct in de software opgeslagen. Daar komt bij dat alle contracten en de bijhorende afspraken met bijvoorbeeld leveranciers centraal worden vastgelegd. Het platform dat Olli biedt, noemen we ook wel een hub. Zoals je die wellicht kent van providers om je huis volledig smart inrichten.

1+1 = 3

Olli bundelt dus alle verschillende systemen (ook andere systemen buiten het ATS/VMS om), waardoor je uiteindelijk nog maar één systeem hebt en alles centraal wordt opgeslagen. De voordelen? Het is tijdbesparend, overzichtelijk, voldoet aan de wet- en regelgeving, toegankelijk en flexibel. En het belangrijkste: het is kostenbesparend én je regelt het gehele inhuurproces van a tot z voor fixed en flex. Het helpt jouw organisatie met het belangrijkste vraagstuk van dit moment: hoe kan een ATS/VMS helpen in het sneller vinden van het juiste talent voor de juiste opdracht ongeacht contractvorm? Olli is dus onmisbaar in de huidige markt.

Strategische mogelijkheden

Met Olli hebben we natuurlijk ook nagedacht over de strategische mogelijkheden. Managed Service Provider (MSP) en Recruitment Proces Outsourcing (RPO) zijn daarin onmisbaar. Het is tenslotte waar de markt enorm behoefte aan heeft. Zo is het ATS de recruitmentmodule ter ondersteuning van de werving en selectie van vast personeel. Maar, in een Total Talent Management-architectuur kijk je ook naar de tijdelijke medewerkers. Deze worden geborgd in het VMS.

MSP

Nog nooit van MSP gehoord? Blozen is niet nodig. Wij leggen het je graag in een notendop uit. MSP is een fullservice dienstverlening waarbij je een externe organisatie, zoals YOUSEEQ, de werving van extern personeel en het inhuurproces op zich laat nemen. Je besteedt dit proces dus uit.

Dit biedt het je ook:

Binnen externe inhuur heb je te maken hebt met veel verschillende essentiële onderdelen die deel uitmaken van het proces, hebben we de VMS-module zo ontworpen dat het je ook de volgende opties biedt:

  • Het managen van de leverancier die extern personeel levert (screening en dossierbeheer);
  • De geleverde prestaties bijhouden (eventueel via een import uit het tijdregistratiesysteem van de klant);
  • De facturatie, al dan niet via reversed billing, kan in het VMS worden bijgehouden.

En nog een hele hoop meer, maar dan zit je nog wel even achter je laptop.

Voor nog meer informatie over Olli, zoals de technische specificaties, adviseren we je om gewoon een afspraak in de plannen met onze consultants. Kun je gelijk achterhalen of Olli ook iets voor jouw organisatie is.

Wil je gelijk een demo? Dat kan natuurlijk ook! Plan deze dan direct in.

Meer weten over HR-tooling?

Neem contact op met één van onze professionals.

Manon de Wit

Manager HR-analytics
mdewit@youseeq.nl