First family meeting of 2023!

Aan het einde van elk kwartaal komen wij met z’n allen samen om te bespreken wat er in het afgelopen kwartaal is gebeurd en hoe we het komende kwartaal gaan aanpakken. Elk van de managers van hun business units vertellen over de trends en ontwikkelingen. Alle hoogtepunten zijn gepresenteerd en toegelicht. In het kort zullen deze onderwerpen later worden besproken.  

YOUSEEQ announcements

Voordat we ingaan op de details van de business units hebben we een paar aankondigingen.  

In de afgelopen weken verwelkomden we twee nieuwe Talent Sourcers: Bas & Gizem, een nieuwe Corporate Recruiter: Sebastian, en een nieuwe Recruitment Marketeer: Mohamed. Welkom bij onze YOUSEEQ-familie!  

Dat is niet het enige goede nieuws; Tamara is door haar proeftijd gekomen! We vierden dit op de traditionele manier: MACARONS.  

Deze maand zullen twee dames de familie verlaten: Alyssa & Margot. We vinden het jammer dat ze weggaan, maar zijn blij met wat de toekomst hen zal brengen.  

Business Unit Updates

Back to business, zoals je misschien al eerder hebt gezien of gelezen. We werken momenteel aan een HR-Tooling software ‘Olli’ en we delen graag de voortgang in de komende maanden. We zijn namelijk al begonnen aan de afrondende fase hiervan. Ben je benieuwd? Houd dan onze socials in de gaten!

Wat Recruitment Services betreft, zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid en we streven ernaar om te blijven groeien.  We hebben vorig jaar 7 nieuwe familieleden verwelkomd en zijn dit jaar al begonnen met 4 nieuwe leden! We hebben het afgelopen jaar 13 nieuwe klanten gehad en we treven ernaar om het dit jaar minimaal net zo goed te doen.    

Als bedrijf dat wil blijven groeien, hebben we een aantal KIS-sessies gepland. De eerste van het jaar zal gaan over Corporate Storytelling. We gaan in deze sessie leren hoe wij het YSQ-verhaal nóg sterker kunnen maken.  

Na de vergadering begon voor ons de vrijdagavond. Wij zijn een familie die hard werkt en het verdient om in de watten te worden gelegd. De flessen champagne werden geopend, de verhalen kwamen op tafel en we hebben het weekend in stijl ingeluid met een gezellige borrel in de stad! Als je het ons vraagt, een goed begin van het weekend!