Vera Iliicheva

Corporate recruiter

''Niets wat Vera zo laat ontspannen als een fijne shopsessie bij de Zara. Nee, dit is geen reclame, maar het zou niet onterecht zijn als ze gevraagd wordt voor een reclamespotje.''

Ooit gehoord van de term ‘hangry’? Wij wel. We hebben namelijk Vera in ons midden. Denk niet dat je dit kunt oplossen met een simpel dropje of snoepje. Nee, onze tips: praat niet te veel tegen haar en geef haar een fatsoenlijke snack of misschien wel hele maaltijd. Zo voorkom je problemen. 

 

Mocht je je afvragen hoe je de achternaam van Vera precies uitspreekt? Hier hebben wij heel misschien ook nog een beetje moeite mee. Dat krijg je ervan als de naamvallen een sleutelrol vervullen in de Russische grammatica. Kan gebeuren. Net zoals het recruitmentvak, waar ze ‘per ongeluk’ in is gerold, door een simpel berichtje op LinkedIn. En nu, vier jaar later, haalt ze er nog heel veel plezier uit. Gelukkig maar, want anders was ze wellicht nooit komen solliciteren voor een rol bij YOUSEEQ als corporate recruiter. 

 

‘’Het allerleukste aan YOUSEEQ vind ik de samenstelling van het team. Deze bestaat namelijk uit een grote diversiteit aan kennisniveaus en opleidingsachtergronden, maar ook uit verschillende afkomsten en leeftijden. De hoeveelheid diversiteit binnen één team zorgt ervoor dat het echt een beetje voelt als familie’’. Diversiteit komt ook terug in haar functie als corporate recruiter, waarbij ze tijdens haar loopbaan voor verschillende opdrachtgevers in verschillende vakgebieden werkzaam zal zijn. Zo is ze verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces, vanaf vacantstelling tot de invulling van een vacature. Je kunt hierbij denken aan functies op het gebied van IT, sales, projectaansturing, marketing & communicatie en finance.  

Niets wat Vera zo laat ontspannen als een fijne shopsessie bij de Zara. Nee, dit is geen reclame, maar het zou niet onterecht zijn als ze gevraagd wordt voor een reclamespotje. Ook gratis kleding toesturen zou niet ongepast zijn als blijk van waardering aan deze trouwe klant. Maar, vraag haar als-je-blieft niet of ze hobby’s heeft. Die zijn niet voor haar weggelegd, zoals ze zelf zegt. Het komt misschien als  een verrassing: Vera eet graag in haar vrije tijd. Je mag haar zelfs wakker maken voor een Big Tasty menu van de Mac of kipnuggets met frietsaus. 

 

Kun jij wel een corporate recruiter als Vera in je organisatie gebruiken? Iemand die het gehele recruitmentproces onder de loep neemt en waar nodig coördineert, maar ook de juiste match weet te vinden voor vacatures binnen zeer uiteenlopende vakgebieden? Bel haar. Je mag gewoon Vera zeggen.

Meer weten over Vera Iliicheva?