Tanisha Straker

Corporate recruiter

‘‘Wij weten niet of het je ooit is opgevallen, maar Tanisha een bad outfit day? Nooit.’’

Je kunt zeggen dat Tanisha ‘’vastzit’’ tussen twee landen (in Nederland wonen en familie op Sint-Maarten hebben), maar wij denken dat ze het beste van de twee combineert. Cocktails drinken met vriendinnen en plezier maken met haar zoon in Nederland, genieten van authentieke familiegerechten in haar familie zo vaak mogelijk opzoeken in Sint-Maarten. Living her best life, als je het ons vraagt. Al moet ze ons wel regelmatig verzekeren dat ze weer terugkomt! Nog niet eerder van Sint-Maarten gehoord? Het is een tropisch eiland ten noorden van het Caribisch gebied. Onze tip: vergelijk de culturen nooit met elkaar in het bijzijn van Tanisha. Deden wij wel. Foutje…

 

Ze is haar carrière dan ook begonnen op Sint-Maarten, als HR-manager. Toch trok de heersende, directe mentaliteit in Nederland Tanisha meer. Ze ruilde haar geliefde woonplaats in voor het (vaak) koude Nederland. Ze maakte kennis met (corporate) recruitment en wist dat dit haar ding was. Dit werd natuurlijk versterkt toen ze bij ons kwam werken *knipoog*. Al moeten we eerlijk zeggen dat de carrière van Tanisha een iets andere wending kreeg. Ze ging bij ons aan de slag als Recruitment Lead, waarbij ze verantwoordelijk was voor de gehele recruitment afdeling van YOUSEEQ, van het beheren van vacatures tot het opleiden van werkstudenten. Inmiddels is ze uitgroeid tot corporate recruiter! Good for her!

Het familiegevoel is wat het pas écht leuk maakt voor haar. ‘’YOUSEEQ is nog geen groot bedrijf, maar we mogen wel grote opdrachten doen voor grote opdrachtgevers. Dit waren voor mij de redenen om over te stappen naar YOUSEEQ.’’

 

En of Tanisha uitgeleerd is? What about, absolutely not? Ze wil zich erg graag ontwikkelen tot Recruitment Business Partner. Een 360 graden rol, waarbij klanten jou inschakelen omdat jij de expertise bezit over alles op het gebied van recruitment. 

 

Wij weten niet of het je ooit is opgevallen, maar Tanisha een bad outfit  day? Nooit. Dit komt niet voor in haar vocabulaire. Deze dame is altijd on fleek, zelfs als ze thuiswerkt. Geen blouse en joggingbroek voor haar! Dit geldt ook voor haar make-up, nagels en haren. En handig dat ze is met die nagels! DIY-projecten, bakken, koken, tuinieren ze doet het allemaal. Waar ze het meeste trots op is? Haar ‘’zoontje’’. Want, hij is inmiddels een boom van een vent!

 

Heb je een volwaardig sparringpartner nodig met liefde voor het vak? Is er sprake van personeelstekort en heb je advies nodig over hoe je ze het beste kunt aantrekken? Of overweeg je een volgende stap in je carrière? Dan raden we je aan om eens met Tanisha te bellen. We beloven je dat je enthousiast wordt!

Meer weten over Tanisha Straker?