Sebastian Molenmaker

Recruitment business consultant

”Ondanks dat het gemiauw levensecht klinkt en ze soms in verschillende toonhoogtes worden geproduceerd, is het toch echt onze collega Sebastian.”

Vraag je je af waar dat kattengeluid ineens bij YOUSEEQ vandaan komt? Het is niet omdat we huisdieren hebben aangeschaft (tot grote teleurstelling bij vele collega’s). Ondanks dat het gemiauw levensecht klinkt en ze soms in verschillende toonhoogtes worden geproduceerd, is het toch echt onze collega Sebastian. Niet te verwarren met de naam Sebastiaan. Wordt die niet vrolijk van. Hij heeft ook echt, echt ’n gruwelijke hekel aan het Nederlands meest geliefde zangduo uit de achterhoek. We noemen geen namen, maar bij voorkeur krijgen ze geen zendtijd meer.

 

Maar, waar raakt deze jongeman dan wel helemaal van in zijn nopjes? Nou, dat gaan we je eens haarfijn vertellen. Sebastian is zoals ze het in de wereld van Tweakers zeggen: een echte audiofiel. Oftewel: een geluidsliefhebber. Goede films, met name die van Christopher Nolan, bekijkt hij dan ook uitsluitend in de bioscoop of met een set écht goed speakers. Hij gaat trouwens niet alleen voor de geluidskwaliteit naar de bioscoop, maar ook voor de films. Hij is ook nog eens een filmfanaat. Als we je zeggen dat hij een hier ook een abonnement voor heeft, verwachten we ook niet dat je verbaasd bent.

Goed Sebastian dus. 40 uur zet hij zich in met veel enthousiasme in als Recruitment Business Consultant. Langs klanten gaan om een kijkje in hun keuken te nemen en het spreken van verschillende kandidaten en diverse werkgevers, is wat hem energie geeft. Maar wanneer hij de kans krijgt om personeels-, social media of sfeerfoto’s of wat voor foto dan ook te mogen maken, schuift hij nog net niet al zijn werk van tafel om naar de camera te sprinten. En lucky us, want wij hebben zo onze eigen ‘’ huisfotograaf’’. En eigenlijk doen we hem hier tekort mee, want wat maakt deze gozer mooie platen. Bij voorkeur tijdens het reizen. Hier mag je hem overigens altijd voor wakker maken. 😉 (Mocht je ooit de drang voelen..)

 

 

Voor Sebas, is het vooral belangrijk dat zijn baan hem afwisseling biedt, ruimte krijgt voor creativiteit en zichzelf kan ontwikkelen in zijn functie. Wellicht spot jij hem in de toekomst in het ‘’wild’’ tijdens een klantbezoekje of een kennismakingsgesprek! Of wellicht wel tijdens een fotografiesessie.

Meer weten over Sebastian Molenmaker?