Sarah Liebregts

Recruitment marketeer

'Mocht ze tussen haar hobby’s door in slaap vallen, maak haar dan alleen wakker voor friet.'

‘Waar is Sarah, vraag je je af?’ Nou, als ze niet met haar zoontje aan het knuffelen is, in de weer is met een vlogcamera of met haar werk bezig is, is er een 99,99999% dat ze weer eens verkeerd is gereden. Sarah rijdt namelijk ALTIJD fout, ook al heeft ze een weg al 100 keer gereden en heeft ze haar navigatie aanstaan. Het kan ook zijn dat ze de verkeerde kant op gaat als ze een winkel uitloopt. Ze is georganiseerde chaos, zoals ze zichzelf noemt. Ze leeft op lijstjes, anders vergeet ze alles.

 

Sarah is eigenlijk altijd druk in de weer. Dus we don’t blame her. Want, zo veelzijdig als haar privéleven is, zo veelzijdig is haar uitdagende functie als recruitment marketeer bij YOUSEEQ. Zo is ze aan de ene kant bezig met het menselijke aspect binnen HR, waar ze veel mensen mag spreken en bemiddelen voor een nieuwe baan. En aan de andere kant mag ze zich bezighouden met marketing, waar ze al haar creativiteit kwijt kan. Al deze ingrediënten zijn de perfect mix waar een functie volgens Sarah aan moet voldoen. En onderdeel uitmaken van een gezellig team is ook een vereiste. Nou Sarah, dan heb je de juiste keuze gemaakt om bij YOUSEEQ te werken.

Alsof de uitdaging niet meer dan genoeg is bij YOUSEEQ, maakt Sarah ook nog dagelijks content voor haar eigen social media. Ze creëert mama gerelateerde content waar ze 27,3000 volgers meeneemt in haar leven als mama. Hadden we al gezegd dat ze een bezige bij is?

 

Als ze dan tijd over heeft dan gaat ze erg goed op ‘’slechte’’ Nederlandse tv, denk aan programma’s zoals ‘Lang leven de liefde’. Als het niet Nederlands gesproken is dan heeft ze geen concentratie om iets te volgen op tv. Aldus Sarah. Mocht ze tussen haar hobby’s door in slaap vallen, maak haar dan alleen wakker voor friet.

 

Wie weet praat jij binnenkort met Sarah mee over Nederlandse tv, frietjes of ouderschap tijdens een kennismakingsgesprek voor een nieuwe job of advies over arbeidsmarktcommunicatie. Want, zoals je misschien zelf ook al concludeerde: Sarah is van alle markten thuis!

Meer weten over Sarah Liebregts?