Marcella Koning

Marketing- & brandmanager

‘‘Ongemakkelijke stiltes zijn echt een uitdaging voor Marcella‘‘.

Friet, of is het toch patat? Regelmatig een discussiepunt tussen Marcella en haar vrienden. Als echte Alkmaarse is het toch moeilijker dan gedacht, dat integreren in het zuidelijke Brabant. Vooral toen ze er ook nog achter kwam dat haar patatje oorlog hier met curry werd gegeten…

 

De wereld van YOUSEEQ: mede gecreëerd door Marcella, onze marketing en brandmanager. En dan hebben we het over de branding en de online zichtbaarheid (in een notendop). Een hele eer om te mogen doen als je het haar vraagt, en dat terwijl ze eigenlijk solliciteerde voor de functie van recruitmentconsultant. Gekke meid. Ze vond het tijd om het roer om te gooien en een andere weg in te slaan. Hier dachten de oprichters van YOUSEEQ toch écht anders over. Hetgeen wat Marcella miste in haar functie in de reclamewereld, is wat YOUSEEQ haar beloofde: creativiteit, ruimte voor innovatie en het durven nemen van risico’s. Tot op de dag van vandaag is ze dankbaar deze uitdaging aan te zijn gegaan. En wij ook.

 

Naast alle kansen en vrijheid die Marcella krijgt om YOUSEEQ naar een nog hoger level te krijgen is ze erg gecharmeerd van de bedrijfscultuur waar diversiteit een grote rol speelt. In zowel de bedrijfsvoering als in het team. ‘’Waar ik bij eerdere werkgevers geforceerd werd om iemand te zijn die ik niet was of wilde zijn, wordt het bij YOUSEEQ juist gestimuleerd om jezelf te zijn. Dit haalt het beste in mij naar boven. Fouten maken mag, het gaat om het proces”. Dat ze goed is in wat ze doet blijkt wel uit het vertrouwen dat ze krijgt vanuit collega’s en opdrachtgevers. Daarbij kun je je rol bij YOUSEEQ zo divers en uitgebreid maken als je zelf wilt, en juist dat vindt ze zo interessant. 

En dan komen we toch weer uit op het onderwerp eten. Ken je die situatie waar er in het midden van de tafel een bord staat met het allerlaatste stukje kaas, worst of brood? Dat stukje dat normaal gesproken eerlijk verdeeld wordt, tot echt het laatste ondeelbare stukje? Ja, dat stukje. Marcella pakt hem gewoon. Geen schaamte. Ze gaat ervoor. Het fanatiek sporten is dan ook geen overbodige luxe en met name voor het onderhoud. Al gaat zij daarin wel meteen heel ver (lees: 4 á 5 dagen per week. Zó overdreven weer). 

 

En ze doet ook nog eens aan boksen, dus kijk maar uit met je mening over ‘friet’ of ‘patat’.

 

Leuk feitje: ongemakkelijke stiltes zijn echt een uitdaging voor Marcella. Ze zal of lachen of ratelen als ze nerveus wordt. Next level ratelen dan. Mag jij kiezen. 

 

Ben jij benieuwd hoe ver Marcella gaat met haar creativiteit en zou jij jouw organisatie ook naar een hoger level willen tillen op het gebied van Employer Branding of social media- en/of wervingscampagnes? Bel haar voor een intake of brainstormsessie. She will knock it out the park.

Meer weten over Marcella Koning?