Lizzy van der Velden

Junior marketing medewerker

‘‘Iets waar je Lizzy niet zo blij mee maakt is een stoffig en ouderwets kantoor waar iedereen een kromme rug heeft van het typen en niet in is voor een koetjes en kalfjes-praatje.’’

Weet je wat pas écht een gevalletje ‘bad timing’ is? Een evenementen studie beginnen terwijl heel de wereld in een lockdown zit. Lizzy deed het, en daarnaast heeft ze ook nog eens haar thuisbasis Venlo ingeruild voor Tilburg om het studentenleven te ontdekken. Laten we het erop houden dat zeerg optimistisch was. Ze is dan misschien wel een andere studie gaan volgen, namelijk communicatie, maar van haar stuk te brengen is Lizzy niet. Sterker nog, ze houdt wel van avontuur. Zo bestelt ze altijd het raarste item op de menukaart, omdat ze het hierna waarschijnlijk niet (snel) meer zal eten. Overigens alleen als ze in een nieuwe stad is. We zijn wel benieuwd naar wat  Lizzy  heeft  gegeten  toen  ze haar carrière bij YOUSEEQ begon. Of zou dat niet gelden, omdat ons pand in Veldhoven (een dorp) staat? #Durftevragen. 

 

Ze is bij YOUSEEQ gestart als recruitment werkstudent. Ze ondersteunt samen met twee andere werkstudenten de recruitmentafdeling en gaat op zoek naar nieuw talent. Ondanks de lichtelijk sceptische houding over de afwisseling in de functie, is ze erg enthousiast over haar functie. ‘’Ik leer elke dag nieuwedingen en kreeg steeds meer verantwoordelijkheden. Ik ben leergierig en ik kijk vooral uit naar het zelf mogen voeren van gesprekken met kandidaten.”

 

Iets waar je Lizzy niet zo blij mee maakt is een stoffig en ouderwets kantoor waar iedereen een kromme rug heeft van het typen en niet in is vooreen koetjes en kalfjes-praatje.

Een soort ‘The Office’ kantoor, maar dan zonder de humor. De balans tussen een informele sfeer en hard werken is wat ze belangrijk vindt en dat is precies wat YOUSEEQ zo leuk maakt: de gezelligheid binnen het team.

 

 

Van de vraag ‘’hebbie nog hobby’s?’’ is ze niet per se een groot fan. Ze vindt

die van haar nogal basic: shoppen, op het terras zitten, uiteten gaan en leuke doen met vrienden. Nee, het is geen bungeejumpen of diepzeeduiken tussen de witte haaien. Ach, het leven zonder hobby’s is ook zoiets. Voor de verandering wordt ze nog wel eens de sportschool ingesleurd, maar dit gaat niet erg van harte. Wat wel van harte gaat, is als je Lizzy wakker maakt voor een goede pasta. Het liefste spicy ‘TikTok pasta’ (we begrijpen de error die er nu bij je ontstaat). Het is een trend. Op TikTok. Zoek maar eens op.

 

 

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Wil jij van je hobby je werk maken? Heb je ergens een enorme passie voor en wil je daar je baan van maken? Say no more. Lizzy gaat jou verder helpen. En wie weet is jouw eerste gesprek, haar eerste gesprek ooit met een kandidaat!

Meer weten over Lizzy van der Velden?