Imke Vis

Manager werving en detachering

‘’De manier waarop iedereen, zowel onder werktijd als privé, met elkaar omgaat is gewoon heel bijzonder. Het team voelt als één grote familie. Mijn familie! Ik kan met echt alles bij ze terecht.’’

Typisch kattenvrouwtje? Misschien. Tot dusver zijn er nog geen kattenmokken, t-shirts met ‘Me and my cats’ of posters gespot. Wel een hoop Insta-stories en TikToks over haar kindjes (zo noemt ze haar katten), en voor je het weet laat ze haar telefoon vol met kattenfoto’s aan je zien. Zoals haar eigen lievelingsquote luidt: het kan nooit normaal. Dus, jij mag het zeggen. Maar, geen verkeerd woord in ieder geval over haar katten, want dat kan je duur komen te staan. 

  

Imke heeft naast haar baan als  recruitment consultant ook een eigen bedrijf als wedding en event planner. Alsof dat nog niet genoeg is neemt ze ook nog een aantal managementtaken op zich. Hierbij is ze verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van onze interne recruitmenttak, alle interne en externe events, learning & development en fieldmanagement.  Oh, en ze probeert zo nu en dan ook nog een gaaf project binnen te harken, samen met Claudia.

 

Waar ze haar tijd vandaan haalt weten wij eerlijk gezegd ook niet. Er zitten maar 24 uur in een dag, toch?  Oh, en voor we het vergeten, ze is ook nog volleerd BHV’er. Iedereen kan zich dus veilig voelen in de buurt van Imke. De ambitie van deze dame is ongekend. Ze is dan ook echt een geboren ondernemer. Hier wil ze nog meer in groeien, en alle kennis en kunde zet ze dan ook graag in bij YOUSSEEQ.  

 

Het inzetten van kennis en kunde doet ze niet alleen in haar rol als recruitment consultant. We mogen ook volle bak profiteren van haar skills als weddingplanner. Wij durven te wedden dat geen enkele gelegenheid zo sjiek is als dat van YOUSEEQ, en daar zijn wij maar wat blij mee. We pronken hier dan ongegeneerd mee op social media. 

Gelukkig krijgt ze veel energie van haar werk, maar nog meer van het team. ‘’De manier waarop iedereen, zowel onder werktijd als privé, met elkaar omgaat is gewoon heel bijzonder. Het team voelt als één grote familie. Mijn familie! Ik kan met echt alles bij ze terecht.’’ Dit beamen meerdere collega’s overigens. Een fijne aanvulling is de vrijheid die ze bij YOUSEEQ krijgt en dat er sprake is van een platte organisatiestructuur. 

 

Goh, heeft ze dan eigenlijk nog wel vrije tijd? Je zou zeggen van niet, maar als ze ruimte weet te maken gaat ze graag op reis, waagt ze zo nu en dan een dansje op een festival of een goed feestje en borrelt of dineert ze erop los met haar vrienden en vriendinnen. Bij voorkeur geniet ze van een ordinair groot bord rendang of pasta (uiteraard met een wijntje ernaast). Tot slot vind je haar zo nu en dan met (on)gezonde tegenzin terug in de sportschool. Het is dat ze zich fit wil voelen en soms afstand moet nemen van haar werk. Maar met liefde en plezier? Ab-so-luut niet. ‘’Ze heeft het zooo naar d’r zin’’. NOT. Maar ze doet het wel. 

 

Je zou door bovenstaande pleidooi over haar drukke leven bijna denken dat ze voor klanten geen tijd heeft. Maar niets is minder waar! Als consultant is Imke regelmatig beschikbaar voor gave opdrachten of projecten waarbij ze jouw organisatie kan ondersteunen op recruitmentvlak.

 

Maar, daar stopt het niet. Zij is namelijk onlangs ook nog, samen met collega Vera, gecertificeerd als DISC-trainer waarbij ze organisaties kan helpen om inzichten te geven in de dynamiek, communicatiestijlen en drijfveren binnen een team en om de samenwerking hiertussen te optimaliseren. Een absolute aanwinst dus voor jouw organisatie! Hoort ze binnenkort van jullie? 

Meer weten over Imke Vis?