Bas van der Linden

Administratief contractmedewerker

‘Doet bas nog iets anders dan eten? Absoluut. Ziek zijn op vakantie bijvoorbeeld.’

Bas, kan beter afvalBas heten. Waarom? We vallen gelijk met de deur in huis, maar Bas eet met gemak voor 26 personen. Met de lunch heeft hij altijd braafjes bammetjes van thuis mee, echter als er maar iets van eten overblijft van collega’s gaat het zonder twijfel richting Bas. Taarten, lasagne, broodje BLT, you name it. En waar die het allemaal laat? Da wit gin mens. Dus snap je ‘afval-Bas’? Hij heet Bas en hij fungeert als een soort.. nou ja het is wel duidelijk zo. 

 

Het zal je waarschijnlijk ook niet verbazen als we je zeggen dat we Bas mogen wakker maken voor: ja, wel: eten. 

Doet Bas nog iets anders dan eten? Absoluut. Ziek zijn op vakantie bijvoorbeeld. Maar, echt altijd. Gelukkig gaat hij naar eigen zeggen nooit op vakantie. Gerum.

 

Het scheelt dat Bas zijn werk bij YOUSEEQ veel te leuk vindt. Sinds hij hier werkzaam is, ging er een compleet nieuwe wereld voor hem open. Bas werd niet alleen verwonderd door het fantastische kantoorpand en nog veel fantastischere collega’s, maar ook door zijn functie als administratief contractmedewerker. Hij krijgt veel energie van het leren van een nieuw vak (je zou denken dat je dit tijdens je studie al genoeg doet hè). En hij leert het niet zomaar van iemand hè! Niemand minder dan onze eigen David leert hem de kneepjes van het vak. 

Alhoewel Bas zijn carrière hier begon als talent sourcer, was het voor hem al snel duidelijk: dit wordt ‘um niet voor mij. En al snel ontdekte hij waar die wel echt happy van werd. Good for you! 

 

Goed, er is nog één ding dat je echt moet weten over Bas: als er iemand oprecht in mensen is geïnteresseerd, is hij het. En dat is een fantastische eigenschap. 

Heb je je lunch over, heb je behoefte aan slechte grappen of heb je heel veel interessante kennis te delen? He is your man.  

Meer weten over Bas van der Linden?