Total Talent Management

YOUSEEQ slaapt altijd met één oog open. Figuurlijk dan. We houden de markt nauwlettend in de gaten. Hoe kunnen we deze voor zijn, wat gebeurt er in de markt en waar heeft de markt behoefte aan? Anders ben je simpelweg te laat. En wij zijn niet de eerste als we zeggen dat er de afgelopen 10 jaar veel gebeurd is op het gebied van talent acquisitie en talenttechnologie oplossingen. Dit ging in een snel vaart toen organisaties werden geconfronteerd met een arbeidsmarkt waarin talent kritisch en schaars werd (en nog steeds is). En ook al beweegt de markt zich netjes mee met alle talentontwikkelingen, het vinden van talent en het behouden van flexibiliteit en continuïteit in het bedrijfsproces blijft een uitdaging. En daarom hebben wij ervoor gekozen om de markt een Total Talent Management (TTM) oplossing te bieden, bestaande uit verschillende modules. Met TTM zorg je dat er geen onderscheid meer is tussen de werving van vaste en flexibele mensen. 

Total Talent Managementsysteem

Maar, hoe integreer je dit in de organisatie, waar je wellicht als hiring manager gewend bent om je eigen inhuur te regelen met een eigen koninkrijk dat bestaat uit een eigen netwerk van favoriete leveranciers en kandidaten? Hier hebben wij natuurlijk bij stilgestaan. We hebben dit namelijk doorvertaald naar het Total Talent Managementsysteem van YOUSEEQ, genaamd Olli. Ons systeem is dankzij de API-koppeling, te koppelen met elk systeem waar jij als organisatie gebruik van maakt. Jouw koninkrijk, blijft dus jouw koninkrijk. Alleen worden alle data gebundeld, alle koppelingen overzichtelijk gepresenteerd via een hub en mogelijk gemaakt door één systeem. Olli biedt hiermee transparantie, flexibiliteit en is in staat om besluiten te nemen op hogere niveaus.

Olli

Met Olli breng je niet alleen al je inhuur in kaart, zo’n systeem kan je ook helpen keuzes te maken. Zo helpt het je om in een handomdraai inzichtelijk krijgen welke tarieven op dit moment gangbaar zijn, dankzij de benchmark. Uiteraard zal Olli nooit voor je kiezen. De keuzes die je maakt als inkoop en HR gaan tenslotte over mensen en zulke keuzes kun je niet overlaten aan een computer. Hier komt ook expertise van onze professionals bij kijken. Olli zorgt ervoor dat je eigen kennis en inzicht groter worden op basis waarvan je weloverwogen keuzes kunt maken.

Uitbesteden 

Bij een Total Talent Management is goede sturing nodig. Dit is zelf te organiseren, maar ook via de consultants van YOUSEEQ. Natuurlijk zorgen wij voor een goede implementatie en overdracht. Hier gaan we natuurlijk met je over in gesprek. Klinkt onze TTM-oplossing je als muziek in de oren? Neem contact op met een van onze consultants. Bel 088-9993900 of stuur een email naar: koffie@youseeq.nl

Meer weten over onze modules? Ga dan naar de vorige pagina!

Meer weten over Total Talent Management?

Neem contact op met één van onze professionals.